Metris. Communicatie in bedrijf.

Communicatie in bedrijf

Metris Groep is al vele jaren actief als advies- en trainingsbureau voor communicatie in organisaties. We zoeken samen met onze klanten naar de meest efficiënte oplossing voor de vraag die zij hebben. Trainingen en workshops, daar zijn we goed in en we coachen ook meer en meer. Dat kan meer effect hebben dan een wat langere training met een groep. Soms kiezen we ervoor om online te trainen. Kortom, we zoeken naar de oplossing die het beste past in de context.

Hoe trainen wij?
Wie leert, moet actief bezig zijn. Daarom zijn alle onderdelen zó ingericht dat de deelnemers zelf oefenen, discussiëren over vragen van de trainer, eigen inzichten vergelijken met die van collega's, feedback geven en krijgen. Onze online leeromgeving biedt ruime mogelijkheden tot zelf leren en uitwisselen. Daarnaast is de trainer aanwezig, fysiek of virtueel, om te instrueren, theorie toe te lichten en het leerproces motiverend te begeleiden.
Metristrainingen zijn altijd 'training-on-the-job' omdat ze zo veel mogelijk plaatsvinden in het eigen team, met eigen casuïstiek en eigen teksten. Het leren houdt dan ook niet op als de leerinterventie is afgerond: deelnemers leren vooral ook actief op zoek te gaan naar een antwoord op hun vragen.